ŞEHİR TİYATROLARIMIZ İSTANBUL’DA KAPALI GİŞE OYNAYACAK

24.12.2019

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, İstanbul Şehir Tiyatrolarının konuğu olarak Şubat ayı sonunda “Maskeliler” adlı oyununu İstanbul’da sahneleyecek. Eskişehir’de sezon içerisinde her oyununu kapalı gişe oynayan Şehir Tiyatroları’nın İstanbul gösterimi için yaklaşık 70 gün öncesinde satışa çıkan biletlerin de tamamı tükendi.

Eskişehir Şehir Tiyatrolarının beğeni ile izlenen oyunu olan ‘Maskeliler’ 26-29 Şubat tarihleri arasında İstanbul Şehir Tiyatroları ile karşılıklı oyun değişimlerini kapsayan protokol çerçevesinde ilk turnesini Kadıköy Haldun Taner Sahnesinde gerçekleştirecek. Oyuna 2 aydan fazla bir zaman olmasına rağmen biletlerin kısa süre içerisinde tükendiğini belirten Şehir Tiyatroları yetkilileri, İstanbullu sanatseverlerden de büyük ilgi görmekten gurur duyduklarını ifade ettiler.

İsrailli yazar İlan Hatsor’un kaleme aldığı ve yönetmenliğini Eskişehir Şehir Tiyatroları sanatçısı Mert Kırlak’ın üstlendiği oyunda Şehir Tiyatrolarının sevilen sanatçıları Sermet Yeşil, Devrim Özder Akın ve Emre Demirci rol alıyor.

İstanbul’da 4 günde 6 temsil gerçekleştirecek olan “Maskeliler” tüm gösterimlerinde kapalı gişe oynarken aynı tarihlerde İstanbul Şehir Tiyatrolarının “Karıncalar” adlı oyunu Eskişehir izleyicisi ile buluşarak perdelerini açacak. Oyunun biletleri Ocak ayında satışa çıkacak.