ŞEHİR TİYATROLARININ YENİ OYUNU “EVCİL” SULTANDERE SAHNESİNDE SEYİRCİ İLE BULUŞTU.

16.10.2017

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının yeni sezon oyunlarından “Evcil” 14 Ekim Cumartesi gecesi Şehir Tiyatrolarının Sultandere Sahnesi’nde ilk gösterimini gerçekleştirdi.

Şehir Tiyatrolarının, 2017-2018 Tiyatro sezonunun yeni projelerinden biri olan ve Tolga Özenç Özençel’in yazıp yönettiği ‘Evcil’ adlı oyununu Eskişehirli tiyatro severler büyük bir beğeni ile izlediler. Oyunun dekor tasarımını Ahmet Ertap, kostüm tasarımını Tülay Kale, ışık tasarımını ise Mustafa kala gerçekleştirdi.

Aile ve çevre baskısı sonucu kendi iç dünyasına hapsolmuş bir kadının yaşadığı dramı anlatan oyunda, Şehir Tiyatroları sanatçısı Ecren Can Serim rol alırken, yardımcı rollerde Barbaros Erdemir ve kaan Özcan görev yaptılar.

Ekim ayı içinde Şehir Tiyatrolarının Sultandere Sahnesinde izleyici ile buluşacak olan “Evcil”, sezon boyunca Şehir Tiyatroları sahnelerinde gösterimini sürdürecek.