SANAT DERNEĞİ’NDEN 3 ÖDÜL BİRDEN

21.12.2017

Gerçekleştirdiği kültür sanat çalışmaları ile Türkiye’de birçok ödüle layık görülen Büyükşehir Belediyesi, son olarak Eskişehir Sanat Derneği tarafından düzenlenen Eskişehir Sanat Ödülleri organizasyonu kapsamında, Şehir Tiyatroları, Senfoni Orkestrası ve Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi Sanat Galerisi çalışmaları ile 3 ödüle layık görüldü.

Uzun yıllardır Eskişehir’de kültür ve sanatın farklı alanlarındaki kurum ve kişileri ödüllendirmeye devam eden Eskişehir Sanat Derneği, 2017’nin sanat ödüllerini gerçekleştirdiği tören ile sahipleriyle buluşturdu. ‘Yılın Tiyatro Ödülü’ne, Şehir Tiyatroları, ‘Yılın Müzik Ödülü’ne, Senfoni Orkestrası ve ‘Yılın Galeri Ödülü’ne, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi Sanat Galerisi değer görüldü.

Törende ödülleri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi adına, sanatçılar Zafer Ergül, Mine Kurt ve Galeri Sorumlusu Tulga Serim birlikte aldılar. Tören sonrası bir araya gelen ödül sahipleri kutlamaları kabul ettiler.