ŞEHİR TİYATROLARI GELECEĞİN TİYATROCULARINI YETİŞTİRİYOR

13.02.2018

Büyükşehir Belediyesi’nin projeleriyle Türkiye’nin ‘Kültür-Sanat Kenti’ olarak adından söz ettiren Eskişehir’de Şehir Tiyatroları, geleceğin tiyatrocuları çocuklara verdiği Özel Drama kursunun 2. Dönemi 8 hafta sürecek.

Çocukların sosyal ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak ve çocuklara tiyatro sevgisi aşılamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın ücretsiz olarak gerçekleştirdiği ‘Çocuklara Özel Drama’ kursu başladı.

İlk ve orta öğretim öğrencilerinin katıldığı eğitimler, Şehir Tiyatrolarının Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesinde sürdürülüyor. Eskişehirli çocukların ve ailelerinin göstermiş olduğu yoğun ilgiye kayıtsız kalmayan Şehir Tiyatroları yönetimi, sezon boyunca drama eğitimlerini periyodik olarak devam ettirerek, çalışmalarını sürdürmeyi ve kentte mümkün olan en yüksek sayıda çocuğa ulaşmayı hedefliyor.