İSTANBUL VE BURSA SEYİRCİSİ, ŞEHİR TİYATROLARININ OYUNLARINI AYAKTA ALKIŞLADI

19.04.2018

Geçtiğimiz hafta sonu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 39 Basamak adlı oyununu İstanbul’da, Memleketimden İnsan Manzaraları adlı oyununu ise Bursa’da seyirci ile buluşturdu.

Şehir Tiyatrolarının yeni sezonda sahnelediği iki yeni oyunu geçtiğimiz hafta sonu boyunca turneler gerçekleştirdi. Sezonun en sevilen komedi oyunlarından 39 Basamak 13-14 Nisan Tarihlerinde Bakırköy Belediye Tiyatrolarının konuğu oldu. B.B.T. Müşfik Kenter Sahnesinde sergilenen oyuna iki gün boyunca ilgi yoğundu. Öte yandan Nazım Hikmet’in ölümsüz eserinden oyunlaştırılan “Memleketimden İnsan Manzaraları” adlı oyun, Bursa Nilüfer Belediyesinin düzenlediği 6. Nilüfer Tiyatro Festivali Kapsamında 16 Nisan tarihinde Nazım Hikmet Kültür Evi Tiyatro Salonunda Bursa izleyicisi ile buluştu ve festival izleyicisinden tam not aldı.

Eskişehir Şehir Tiyatroları İstanbul ve Bursa’da sahnelediği her iki oyununu da dolu salonlara oynayarak, seyircisinin büyük beğenisini kazanıp ayakta alkışlandı ve sanatçılar yaşadıkları şehri, en iyi şekilde temsil etmenin gururu ile turnelerini bitirerek Eskişehir’e döndüler.