ESKİŞEHİR’DE ÇOCUKLAR ON ÜÇÜNCÜ KEZ FESTİVAL HEYECANI YAŞAYACAK

11.05.2018

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın düzenlediği 13. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali 26 Mayıs – 1 Haziran 2018 tarihleri arasında çocuklar ve gençlerle buluşuyor. Yedi ülkenin katıldığı festival, Şehir Tiyatrosu’nun tüm sahnelerinde ve açık alanlarda tiyatro oyunları, dans gösterileri, müzik etkinlikleri ve atölyeler ile renklenecek.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde, 13 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali’nde, dünyanın farklı ülkelerinden çocuk ve gençlik tiyatrosu örnekleri sergilenecek.

26 Mayıs-1 Haziran 2018 tarihlerinde yapılacak festivalin bu yılki konukları arasında Bulgaristan, Danimarka, Fransa, İspanya, İtalya, Yunanistan ve ülkemizden çeşitli tiyatro grupları yer alacak.

13. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali, 26 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’de, Adalar Mevki’nde kortej yürüyüşüyle başlayacak. Yedi gün boyunca şehir tiyatrolarının tüm sahnelerinde ve açık alanlarda tiyatro oyunları, dans gösterileri, müzik etkinlikleri ve atölyeler ile devam edecek olan festival 1 Haziran Cuma günü sona erecek.